Гаджето на Тото от Скандау – истинска красавица (Защо Тото крие хубавата Яна? – Снимки)

Гласувайте за статията

Гаджето на Тото от Скандау е синеока красавица

Тото от Скандау крие умишлено гаджето си във ВИП Брадър

Гаджето на Тото от Скандау е истинска красавица. Изпълнителят от години е обвързан, и то сериозно, със синеоката красавица Яна Червенова. Която феновете на групата наричат „кака Яна“.

Малко преди влизането на рапъра във ВИП Брадър двамата са били заедно на море, а след това и на почивка в Троян.

Въпреки това обаче той се държи като необвързан в Къщата, а в социалните мрежи също е сменил статуса си.

Според запознати това не се дължи на раздялата между тях, а на ултиматум от страна на продуцентите на шоуто. Които са на мнение, че Тото ще е много по-атрактивен за зрителите, ако е със статут на необвързан.

Гаджето на Тото от СкандауТото вероятно е очаквал, че Биг Брадър ще го сватоса с някоя от звездите в Къщата, но залогът си струва риска. Една титла „Любима звезда на България“, плюс тлъст хонорар биха се отразили добре на „СкандаУ“. А шансовете на Тото да стигне до финала дори без помощта на Биг Брадър, са доста големи. На страницата на шоуто Йонислав Йотов е най-спряганото име за победител във „ВИП Брадър“ 2017.

Единственото, което не е ясно в цялата схема, е как гаджето на рапъра приема всичко. Макар в началото Кака Яна да се е съгласила да бъде инкогнито, флиртовете на Тото с красивата моделка Александра Богданска едва ли с й допаднали.

Неслучайно, когато „сродната му душа“ Александра Богданска го попита още първия ден има ли си приятелка, Тото се притесни. Той не успя да даде адекватен отговор, а само смотолеви: „Сега не е моментът“, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар