Гаджето на Тото го заряза след флирта му с Мегз и Алекс Богданска (Хубавата Яна не ще и да чуе за рапъра)

Гаджето на Тото го заряза след флирта му с Мегз и Алекс Богданска (Хубавата Яна не ще и да чуе за рапъра)
5 (100%) 1 vote

Гаджето на Тото не приема толкова спокойно театъра му, че е необвързан

Гаджето на Тото смята да се изнесе от дома му

Гаджето на Тото от Скандау – Яна, го е зарязала. И то докато рапърът се подвизава във ВИП Брадър! Близки до хубавицата издадоха, че тя не е особено очарована от поведението му в Къщата. И по-конкретно – от флирта му с Мегз, както и с Алекс Богданска в първите дни.

И докато Алекс се събра с бившия си – Даниел Петканов, то дизайнерката си остава свободна за набезите на изпълнителя.

Макар той да твърди, че няма интерес към нея.

гаджето на ТотоТези дни Биг Брадър постави на Тото ребром въпроса за приятелката му и отношенията му с Мегз. Подразнен от намесата в личното му пространство, рапърът все пак призна, че е скрил пред продуцентите за гаджето си. По думите му, идеята била на приятелката му, която по неясни подбуди го убедила да го играе сингъл в Къщата.

Тото призна пред някои съквартиранти още в първите дни, че отвън го чака половинката му.

Пред някои, но не пред всички. Сашка Васева бе тази, която не подозираше за семейния му статус и коментира флиртове му в Мегз и Алекс пред цяла България. Тото опита да замаже положението, като нарече отношенията си с двете дами чисто приятелски.

Гаджето му Яна обаче, с която живее вече 6 години, не може да бъде заблудена. „Кака Яна (така я наричат приятели – б.а.) добре познава Тото. Знае всеки негов жест и поглед и още в първите дни усети симпатиите му към Мегз. Търпеше с надеждата това да е някаква стратегия, но той взе да прекалява. Най-много я нараниха жестовете му с пръст по дланите на дизайнерката“, разказва близка приятелка на Яна Червенкова.

Кака Яна все още не е изнесла багажа си от дома на Тото, защото се грижи за домашния им любимец – котката Клео. Пред близки обаче била категорична, че между тях всичко е приключило, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар