Гаджето на Розмари – застаряващ германец (Ето на кого моделката кръшна с Ричард)

Гласувайте за статията

Розмари кръшка на застаряващ германец с Ричард

Гаджето на Розмари Тишер — Фредерик се оказа застаряващ германец. Именно на него сложи рога хубавицата, която се оказа подмамена от Ричард. Омаяна от сладките приказки и вниманието на фитнес инструктора, тя се остави да бъде съблазнена. Когато обаче разбра, че не само се е гаврил с нея, но я е и използвал, за да се издигне пред зрителите, красавицата се почувства ужасно унизена.

Дали заради езиковата бариера, или просто защото е твърдо решена да не показва на всички, колко много я е наранил Ричард, Розмари се опита да тушира цялата история и да не обръща внимание на коментарите и упреците по свой адрес. Нито съквартирантите, нито зрителите успяха да разберат какво се случва в главата на моделката. И тя се оказа един от главните номинирани за изгонване от Къщата тази седмица.

Чаровницата снощи остана втрещена от разкритията на Ричард и от коментарите по неин адрес. Той не само я сравни с вафла, но и каза, че не му е особено симпатична, но все пак, за да се изстреля напред в предаването, ще си легне с нея. И го направи. По време на изясняването между двамата, мистерия остана какво разбра хубавата Роузи и как я омая. Самата тя остави думите му без коментар и не пожела да коментира повече въпроса.

Розмари Тишер крие гаджето си сн. Hotnews.bg

Розмари Тишер крие гаджето си сн. Hotnews.bg

Що се отнася до гаджето на чаровницата отвън, досега никой не го беше виждал, пишат от Hotnews.bg. Самата Розмари грижливо го крие и дори в профилите си в социалните мрежи не публикува снимки с него. Очевидно човекът до нея е доста по-възрастен, поради което и тя не желае много-много да афишират отношенията си. Друга причина за необичайното й поведение, вероятно е фактът, че все пак не би искала да го замесва в цялата драма, която без това разигра в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар