Гаджето на Симона Загорова я заряза след Св. Валентин (Вижте защо)

Гаджето на Симона Загорова я заряза след Св. Валентин (Вижте защо)
4.5 (90%) 2 votes

Симона Загорова остана сама навръх празника

Симона Загорова губи гаджето заради кариерата си

Симона Загорова остана без гадже навръх Свети Валентин. Дъщерята на Глория е на път да се раздели с дългогодишния си приятел Симеон, а причината не е трети човек, а кариерата на младата изпълнителка.

Симона никога не е криела, че иска да върви по стъпките на майка си в музиката и е твърдо решена да изгради собствено име в бранша.

Симона Загорова с гаджето си

Симона Загорова с гаджето си

Задача, с която се справя доста успешно поне засега. Симона буквално е затрупана от участия и именно това се оказа препъни-камъка на връзката й със Симеон. Гаджето й никак не бил доволен, че любимата му всяка вечер е по различни кръчми из цялата страна.

И макар в началото да я подкрепял, напоследък бил доста изнервен от това. Чашата на търпението му преляла на Свети Валентин, когато Симона му заявила, че ще празнуват през деня, тъй като вечерта има участие и няма да е с него, научиха от Hotnews.bg.

Симеон буквално изригнал и й заявил, че ще трябва да избира между него и кариерата си. Помежду им имало жесток скандал, след който щерката на Глория все пак заминала за участието си в Свищов. А Симеон си останал в София.

Приятели на двойката споделят, че той по принцип е доста ревнив и със сигурност трудно би преглътнал любимата му да не стои при него, а да ходи по участия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар