Гаджето на Сами Хоссни в „Смени жената“: Той няма да ми кръшка повече! (Вижте как Мила коментира изневярата му във Фермата)

Гаджето на Сами Хоссни в „Смени жената“: Той няма да ми кръшка повече! (Вижте как Мила коментира изневярата му във Фермата)
5 (100%) 1 vote

Гаджето на Сами Хоссни прости забежката му със Силвия в риалити формата

Сами Хоссни участва в поредния епизод на „Смени жената” с половинката си Мила, която смени с класическа отчаяна съпруга от Асеновград. „Новата му жена” Ваня освен с тонове грим и доста подобрения по себе си, се отличи с нежеланието да хапне дори след 24 часа глад. Тя е маниачка на тема чистота и изключително отдадена майка, която не прощава изневярата, пише Hotnews.bg.

По време на участието си във „Фермата” Сами имаше забежка със Силвия, но днес продължава живота си с Мила и двамата дори планират сватба. Този факт съпрузите от Асеновград не одобряват и твърдят, че веднага биха си тръгнали от семейството, ако партньорът им кръшне.

Гаджето на Сами Хоссни Мила Смени жената

Снимка: бТВ

Дискусиите по темата бяха основни в предаването, но Мила сложи край като в края на предаването обясни, че след забежката във „Фермата 5” Сами вече е научил урока си и повече не би й изневерил.

В интервю пред bTV двамата бяха категорични, че предаването им е било полезно, но те ще продължат да бъдат либерални и свободни. Хосни отдаде заслуженото на предизвикателството, което получи в „Смени жената”, в което трябваше да бави бебе-кукла. Явно двойката освен сватба, планира и появата на наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар