Гаджето на Мис България 2017 Тамара Георгиева й уредило короната? (Вижте с кого си ляга миската – Фото)

Гаджето на Мис България 2017 Тамара Георгиева й уредило короната? (Вижте с кого си ляга миската – Фото)
5 (100%) 1 vote

Мис България 2017 Тамара Георгиева с уредена победа в надпреварата

Мис България 2017 Тамата Георгиева се окичила с победата благодарение на половинката си

Мис България 2017 Тамара Георгиева се е окичила незаслужено с короната на Най-красивата българка. Според запознати изборът на блондинката изобщо не бил случаен и няма нищо общо с визията й. Както забелязаха втрещените фенове.

Оказа се, че 24-годишната госпожица е гадже на Стивън Роуз. Който е големия син на Катя Роуз – една от най-уважаваните фигури в родните модни среди и собственичка на Rose Fashion House.

Мис България 2017 Тамара ГеоргиеваСпоред хора от екипа на конкурса, върху журито е бил оказан дискретен натиск коя е „правилната“ победителка в тазгодишното издание на надпреварата. Дали това е истината или са само спекулации на разочаровани претендентки, можем само да гадаем. Но е факт, че Тамара не блести с особена визия.

Единственият й плюс са перфектните манекенски мерки. Но чертите на лицето и бръчките по шията определено не я поставят в графата красавица. Още повече пък „най-красивата българка“, коментират феновете.

Самата тя не крие, че от няколко години е заедно със Стивън. На когото не спира да се обяснява в любов и да нарича „моя мъж“. 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар