Гаджето на Мария Илиева сваля наред мацки в нета (Вижте какви палави съобщения си разменят)

Гаджето на Мария Илиева сваля наред мацки в нета (Вижте какви палави съобщения си разменят)
5 (100%) 1 vote

Гаджето на Мария Илиева не спира да сваля млади момичета из нета

Гаджето на Мария Илиева изобщо не поглежда нея или бебето им, а уж са заедно

Гаджето на Мария Илиева сваля наред мацки в нета. 27-годишният Георги Михайлов изобщо не си прави труда да се държи като обвързан мъж, на когото наскоро му се е родило дете. И не спира да се задява с разни девойки в социалните мрежи.

Които са доста по-млади от 40-годишната певица.

Младият мъж традиционно публикува снимки в Инстаграм, предимно с приятели или свои лични кадри. Немалка част от фотосите обаче се коментират не само от негови другари, но и от млади засукани девойки. От коментарите се разбира, че Георги се познава с въпросните момичета и поддържа редовна комуникация с тях.Гаджето на Мария Илиева

Така на една от последните му снимки, на която той позира с шапка, красива девойка се закача с него именно за аксесоара. Двамата си разменят сърца и опезени човечета.

Друго момиче пък се обръща към него с „мечо“, което със сигурност не е благопристойно за обвързан мъж . Странно е, че до този момент Георги по никакъв начин не е показал, че има жена до себе си и е баща на син. Мария Илиева потвърди, че двамата не живеят под един покрив и тя сама гледа детето им, оправдавайки любимия си, че е зает с бизнес дела, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар