Гаджето на Джулиана Гани я прецака в Биг Брадър (Илиян я използва, за да рекламира книгата си

Гласувайте за статията

Гаджето на Джулиана Гани я унижи жестоко в Биг Брадър

Актуалното гадже на Джулиана Гани Илиян Найденов сериозно прецака шанса й да стане победителка в играта, въпреки че събра доста положителни номинации от съквартирантите си.

Илиян се включи на два пъти по телефона в къщата на Биг Брадър по време на мисия, в която всички участници в шоуто имаха възможност да чуят близките си. Така фитнесинструкторът изхаби минутите на останалите обитатели на дома в Нови хан, докато правеше реклама на книгата си за здравословен начин на живот в национален ефир.

Гаджето на Джулиана Гани Илиян

Снимка: Фейсбук

Той успя да вбеси не само Златка, която заради него не можа да се чуе с майка си, но и Големият брат, който обяви директно, че съществуват хора, които правят и невъзможното, за да чуят гласа си по телевизията.

Зрителите също критикуваха поведението на мъжа до малката Джулка, който очевидно се е взел за звезда, подобно на бившия й съпруг Станимир.

„Тоя на Джулиана е прост селяк нямам думи просто”, пише Теодор Минков. „Как не ги е срам близките на тези хора да звънят толкова нахално? Илиян не каза нищо съществено и загуби времето на 4 човека. Толкова е смешен и нахален,че дразни много. Джулката е добра но и тя не се съобрази и с това ме отблъсна”, коментира Цветелина Иванова, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар