април 25, 2024

Гаджето на Виктор Стоянов ПРОГОВОРИ: Защо ме коментирате, без да ме познавате?! (Вижте какво още каза Мария Тарашманова)

https://kliuki.net/reality/gadzheto-na-viktor-stoyanov-progovori-zashto-me-komentirate-bez-da-me-poznavate-vizhte-kakvo-oshte-kaza-mariya-tarashmanova/166339 Kliuki.net
Гаджето на Виктор Стоянов ПРОГОВОРИ: Защо ме коментирате, без да ме познавате?! (Вижте какво още каза Мария Тарашманова)

След седмица медиен шум около осветлената приятелка на Ергена Виктор Стоянов – Мария Тарашманова, травъл блогърката не се сдържа и коментира ситуацията.

„В последните седмици името ми се появява в най-различни сайтове без моето знание. Статиите, които ми изпращате, наистина ме разсмиват със сценария, който измислят.

Това ме накара да се попитам защо се използва името на непознат човек, за да се запълват страниците на жълтите медии и защо в модерен свят като нашия продължават да се използват стереотипи, да се коментира външният вид и да се налага фалшът.

Смятам, че да си естествен и да бъдеш без грим, е красиво. Това означава, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се чувства добре независимо дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето лично тяло“, категорична е 25-годишната приятелка на Виктор.

Повод за видео сторито й в Инстаграм станаха коментарите относно външния й вид. Тарашманова не е типичният инфлуенсър – тя няма по себе си подобрения, филъри в устните или силикон в гърдите. Не носи дори грим, а разчита на естествената си красота, за разлика от всички моми, които участваха в „Ергенът“. Това предизвика смесени реакции в интернет.

Озлоблението около хубавицата идва и от изтеклата информация, че Виктор е бил гадже с нея още преди да влезе в риалити шоуто. Фенове на предаването се чувстват измамени, а участничките му обявиха студена война.