Гаджето на Илия Павлов-младши зашеметява с тяло (Фото по бански)

Гаджето на Илия Павлов-младши зашеметява с тяло (Фото по бански)
4.5 (90%) 2 votes

Илия Павлов-младши се сгоди за бивша мажоретка

Илия Павлов-младши се хвали със стройна, секси приятелка

Гаджето на Илия Павлов-младши впечатлява с тяло. Американката София е бивша спортистка и това определено си личи от визията й. Блондинката притежава стегнато тяло, което не се свени да показва с изрязани бански. Видът й не е никак случаен.

Гаджето на Илия Павлов-младши зашеметява по бански

Гаджето на Илия Павлов-младши зашеметява по бански

София дълги години е била мажоретка в училището си, като освен това е тренирала и плуване. Което съвсем е доизваяло тялото й. Синът на Илия Павлов и Дарина Павлова с право се гордее с американката, коментират онлайн потребителите. Някои от тях изтъкват, че единствено откъм бюст майката природа не е била особено щедра към София. Което не е голяма изненада, малко възможно е една жена да има стройно, стегнато тяло и големи гърди, които да не са дело на пластичната хирургия.

Самата София обаче изтъква, че се харесва в естествения си вид и няма никакви намерения да се подлага на каквито и да било корекции, за да променя каквото и да било по себе си. Нещо повече, освен, че не е фен на пластичната хирургия, американката като цяло не си пада по козметичните процедури и висенето по салоните за красота, тъй като го смята за загуба на време.

Връзката й с Илия-Калоян пък изглежда повече от сериозна, тъй като двамата се сгодиха неотдавна, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар