Гаджето на Златка избухна срещу мерките: Кръчмите ли са по-важни от фитнеса! (Вижте гнева му)

Гласувайте за статията

Гаджето на Златка Димитрова скочи срещу мерките против коронавируса

Кирил Танев, фитнесинструктор и гадже на Златка Димитрова, прие тежко решението на здравния министър Кирил Ананиев залите да останат затворени още месец.

Бившият кандидат за общински съветник в Бургас Танес написа гневен статус във Фейсбук, в който обвини управляващите, че толерират заведенията и кината, които вече имат право да работят, за сметка на здравословния начин на живот и фитнесите. „Фитнесите остават затворени още месец! Това е решението на здравния министър и всички „гении“ в правителството! Всеки ден се чудят от къде да изнамерят положителни проби, тестват се гетата само и само да се намери някоя…. при 1600 проби под 30 заразени … и пак си гласуваха извънредно положение, но под друго име.

гаджето на Златка Кирил Танев

Снимка: Фейсбук

За съжаление нашия бранш няма лоби, няма федерация, няма асоциация, няма нищо…. и докато сме разединени и докато пишем само тук (това правя и аз, защото няма друга алтернатива за сега) ще ни подминават и няма да ни зачитат. Нито им пука какви разходи имат хората с фитнеси, нито им пука как преживяват всички в бранша, нито им пука за хората, които просто искат да спортуват и да бъдат здрави!

В цяла Европа и САЩ фитнесите отварят, само в България кината и кръчмите са по-важни от спорта”, написа Танев. Междувременно още вчера плеймейтката се показа как тренира на фитнес уреди в залата, но очевидно в тесен вътрешен двор, който обаче се води „на открито”, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар