Гаджето на Есмер Омерова я заведе в Милано (Вижте как отпразнуваха годежа си)

Гласувайте за статията

Гаджето на Есмер Омерова я заведе в Милано

Есмер Омерова празнува в Милано годежа си. Бившата съпруга на Благой Георгиев отдавна е намерила утеха в прегръдките на приятеля си Максим Давидов. Двойката дори замина за Италия на романтичен воаяж, а според мълвата и за да отпразнуват годежа си.

Руската шампионка по спортни танци бе омъжена за футболиста едва две години преди да сложи край на отношенията им заради системните му изневери. Синът му Елай дори не бе успял да навърши годинка, когато Благо си събра багажа и се върна в България след провала и на втория си брак.

Сега спортистът твърди, че има трайни и сериозни намерения към Златка Райкова. Двамата не крият отношенията си, но в същото време мнозина имат съмнения, че всичко е фалш и пиар. И в действителност двойката е заедно от интерес, а не от чувства един към друг.

Що се отнася до Есмер, футболистът е само лош спомен в живота й, от който пази само едно хубаво нещо — синът й Елай. Момченцето спечели сърцата на всички от семейството, както и на новия й мъж, който е безкрайно привързан и към двамата.

Наскоро обаче влюбените оставиха малкия на баба му и дядо му, за да могат да се порадват няколко дни един на друг. Това не е първото им пътешествие извън Русия — те посетиха и Франция миналото лято.

Есмер Омерова на ваканция в Милано сн. Инстаграм

Есмер Омерова на ваканция в Милано сн. Инстаграм

Сега обаче влюбените са в Италия и в Милано Есмер не спира да се наслаждава на красотата около себе си. Тя дори се снима пред катедралата, после в някои от популярните заведения и барове в града. Преди това двойката бе на ски ваканция из руските курорти, но посрещнаха Нова година с близките си в Москва. Както се шушука бъдещите сватове вече се запознали и много си допаднали. Още повече, че бързо се разбрало, че са от една черга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар