Гаджето на Даяна Ханджиева влиза във Фермата (Актрисата отново се върна при баскетболиста Кристиян)

Гаджето на Даяна Ханджиева влиза във Фермата (Актрисата отново се върна при баскетболиста Кристиян)
4 (80%) 1 vote

Гаджето на Даяна Ханджиева отново си я прибра

Баскетболистът Кристиян Ставрев, с когото уж беше скъсала и то на няколко пъти Даяна Ханджиева от „Фермата“ обмислял да се яви на кастинга за предстоящия нов сезон на най-гледаното риалити у нас, научи Woman.bg. Той стартира на 11 септември, а както вече стана ясно, участниците тази година ще ремонтират вековен манастир и стопанството край него.

Даяна Ханджиева гадже

Снимка: Инстаграм

Все още не е сигурно, че атлетичният спортист ще е сред тях, но е потвърдено, че Даяна, която сега гледаме и в „Скъпи наследници“ пак е кацнала при старата си любов Ставрев. Красавицата беше забелязана в обятията на спортиста в известен столичен нощен клуб, но вместо на дансинга, двамата прекараха цяла вечер на бара, защото любимият на Даяна, за разлика от нея, не си пада по танците. Само преди година Даяна влезе във „Фермата“ именно, за да сложи край на връзка си с баскетболиста и да започне на чисто.

В риалитито тя завъртя главата фокусника Дани, след което се прехвърли на пилота Петър, но от флиртовете й не излезе нищо и явно затова Ханджиева отново се е върнала при бившия си. Той пък приключи със спортната си кариера в Америка и се върна в България, така че нищо чудно да се превърне в новата телевизионна звезда на България, подобно на Даяна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар