Гаджето на Глория я цака с часовник-менте (Йордан Джерменски жестока скръндза – Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Новият на Глория голяма скръндза, певицата много избира, но си намери майстора

Новият любовник на Глория се оказва богаташ с пикантно битие. Певицата, която има само един единствен брак зад гърба си дълго време не се обвърза с никой. Защото бе много претенциозна и чакаше принц на бял кон да се появи и да задоволи прекалено високите й изисквания.

Накрая си намери мъж, който уж отговаря на изискванията и ще може да удовлетвори претенциите на първата дама в българския поп фолк.

Снимка: Инстаграм

Оцелелият при взрив на ръчна граната и върнал се от онзи свят пловдивски бизнесмен Йордан Джерменски е известен плейбой, който е имал няколко жени и деца и не по-малко вип дами в колекцията си. Според хора от града под Тепетата той е имал две официални жени. От които има две деца. Една дъщеря на 30 години и син на 14. Момчето живее във Виена където баща му има апартамент. Богатият любовник на Глория има и къща в Халкидики. Която по-късно преустройва в хотел.

Певицата е имала кратка връзка с Джерменски преди 15 години. Като не става ясно дали по това време е бил семеен и е кръшкал с фолк дивата на жена си. Те се запознали в Гърция. И макар пловдивчани да коментират, че той е милионер се говори, че нямал навик да показва голяма щедрост към любовниците си.

Паметливи си спомнят, че след първата раздяла Глория се оплаквала, че Джермански й подарил скъпарски часовник, който обаче се оказал менте.

От баровеца не останала задоволена и друга дама от личната му колекция. Моделката Ирен Онтева наляво и надясно разправяла, че пловдивчанинът обещал да й купи Порше за над 100 хилядарки, но в последствие се извъртял. Тя се погрижила всички да научат какъв пословичен скръндза е милионерът, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар