Габриела Радославова показа бебето (Първи снимки на малката Леа)

Гласувайте за статията

Габриела Радославова се похвали с дъщеричката си, момиченцето се роди преди 40 дни

Габриела Радославова, която се подвизаваше преди да стане майка с атрактивния прякор мис Джуки най-сетне се реши да покаже новороденото.

Тя роди преди повече от месец, но чинно изчака щерка й да навърши 40 дни и тогава я показа в социалната мрежа. Блондито даде живот на Леа на 17 юли, а пеленачето се пови на бял свят с перфектните за бебе от женски пол мерки – с тегло 2900 грама и височина 49 сантиметра.

Леа на Габриела Радославова
Снимка: Фейсбук

Докато износваше първата си рожба Мис Джуки наддаде с 16 килограма. Но в момента ги е свалила и вече изглежда добре, пише „България днес“. Миската споделя, че не е спазвала диети, а от самосебе си е отслабнала покрай грижите за детето.

Мис Джуки се втали
Снимка: Фейсбук

Габриела сключи брак в края на 2017 година с Велизар Гълъбов. В когото се влюби през 2016 на фурболен мач е Гоце Делчев. До този момент не й се било случвало да завърти любов от пръв поглед, призна тогава червената фенка. Но и днес се хвали с какъв прекрасен и грижовен съпруг е случила.

Габриела Радославова с таткото Велизар Гълъбов
Снимка: Фейсбук

Сватбената церемония била в тесен кръг. Но луксозна, само за булчинската рокля платили 5 бона. Младоженката пръснала толкова много пари, колкото други харчат за много по-грандиозни тържества, предават от hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар