Габриела Попова е Мис Силикон 2015 (Снимки)

Гласувайте за статията

Габриела Попова е новата Мис Силикон

Красавицата Габриела Попова срази безапелационно десетината си конкурентки за тазгодишния приз „Мис Силикон”. Тя получи короната в курорта Слънчев бряг, където се проведе конкурсът. Надявa се титлата да й помогне да се реализира по-успешно в бъдеще.

Габриела Попова

Габриела Попова е новата Мис Силикон

Двадесет и три годишната перничанка не е съвсем новак в конкурсите. Преди две години тя беше обявена за най-еротичен модел за 2013-та. Тогава името й бе замесено в скандал. При спечелването на първия й приз, възникнаха съмнения за корупция, защото тя беше спрягана като победител още преди конкурса да се проведе и се носеше мълвата за платени от нея седем хиляди лева като гаранция за приза. Направо я обвиниха, че си е купила титлата.

Но това не е единственият скандал, свързан с Габриела Попова. Да припомним, че тя стана известна покрай връзката си с Антон Карачанаков, играч на ЦСКА, а последвалата раздяла беше гарнирана със срамни скандали и взаимни обвинения. Миската нарочи футболиста за слаб в креватните изпълнения, а ритнитопковецът не й остана длъжен. Той се опита да я натопи в наркоистории. Психически била изключително лабилна като резултат от честата злоупотреба с дрога.

Габриела Попова

На дискотека с приятели

Но екшъните с новата Мис Силикон не свършват дотук. Тя става рекламно лице на порноканал и заснима еротични фотосесии. Най-известната й изява е за HotZona.bg, където освен предизвикателна поличка минижуп, по нея няма нищо друго.

За себе си, преди известно време, скандалната Габриела Попова бе заявила, че е твърде красива и млада, за да е само с един мъж и се определя като непукист, малко луда и ексцентрична.

Да се надяваме, че след този конкурс, чиято кауза е доста благородна, в лицето на Габриела Попова ще видим някаква промяна. И тя ще използва популярността си, за да бъде наистина в помощ на жените, които действително се нуждаят от пластични интервенции по здравословни причини, а нямат средства за тях, каквато е целта на конкурса. Миналогодишната носителка Габриела Иванова и нейната подгласничка дариха наградите си в помощ на жена, тежко пострадала при пожар, спасявайки малката си дъщеричка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар