В любовта всичко е позволено!И за зодиите също(Част 3)

Гласувайте за статията

Зодиите разкриват много неща от характера на хората

Принадлежността към определен зодиакален знак показва и какво очаквате в любовта. И какво може да дадете на своята половинка. Различните зодии очакват различни неща в любовта:

Стрелците са авантюристи, обичат спонтанността и харесват да прекарват време със своята половинка. За тях е важно това време да включва както забавления, така и задълбочени разговори.

зодии

Зодиите мечтаят за различни неща в любовта, сн. Фейсбук

За хората със зодия Стрелец е характерно, че са свободолюбиви, ето защо се нуждаят от пространство и разбиране. Понякога Стрелецът може да бъде непоследователен и рядко споделя как всъщност се чувства.

Когато обаче Стрелецът се влюби, той отдава цялото си внимание. Представителите на този зодиакален знак се радват на прегръдки и физическа интимност.

Всъщност физическият допир е жизненоважен за тях.

Козирогът винаги има цел и фокусът му е насочен към нейното постигане. Той е отговорен и сериозен, както и резервиран и тих.

Не е изненадващо, че Козирозите често са необвързани и не търсят романтична връзка. Техният приоритет е да работят и да постигат целите си.

Характерно за хората със зодия Козирог е, че те предпочитат да действат, вместо да говорят. Те обаче се нуждаят от словесно насърчаване и подкрепа от своя партньор.

За Козирозите е важно също така да имат до себе си човек, който е лоялен и всеотдаен.

В по-голямата си част хората със зодия Козирог няма да инвестират във връзка, ако мислят, че няма потенциал. Когато обаче се обвържат, това означава, че техните намерения наистина са сериозни.

Водолеите са независими, съпричастни и понякога непредсказуеми. Те трудно разкриват истинските си чувства. Ако искате да спечелите любовта на един Водолей, трябва да уважавате тяхната свобода.

Освен това е важно да им правите комплименти, не само по отношение на външния вид и постъпките, но и във връзка с техните идеи. Водолеите имат нужда да прекарват качествено време със своя партньор.

Рибите са много емоционални, нежни и сърдечни. Те също така са интуитивни и приятелски настроени. Представителите на зодия Риби са класически романтици и не обичат да бъдат сами.

Лесно е да спечелите любовта и доверието им – достатъчно е да сте напълно отдадени на тях и да бъдете романтични. Рибите са радват да прекарват време с партньора си и жадуват за цялото внимание, пише rozali.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар