Вярвате ли, че е на 66?! Кристи Бринкли показа невероятно тяло (Снимки)

Вярвате ли, че е на 66?! Кристи Бринкли показа невероятно тяло (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Кристи Бринкли определено ни скри шапката с уникалната си визия

Една от най-атрактивните и известни манекенки в света – Кристи Бринкли, има зад гърба си цели шестдесет и шест години жизнен опит. За този си „стаж“  на белия свят моделката изглежда ослепително. Може да се каже, че отвява по всички параграфи дори и двайсетгодишните девойки. Макар да са изминали цели четири десетилетия, откакто тя за пръв път позира по бански на корицата на Sports Illustrated, времето за нея сякаш е спряло.

Кристи Бринкли изглежда ослепително

Кристи Бринкли изглежда ослепително
Снимка: инстаграм

За всяко невъоръжено и отворено към предизвикателствата око визията на Кристи изглежда дори застрашително, тъй като никак не се вписва в представите ни за „баба“. Както можете да се убедите сами, Бринкли е блестяща. Младежкия си вид красавицата дължи най-вече на начина си на хранене. Като че ли тя повече от успешно е намерила формулата за невероятна визия, която да работи най-добре за собственото ѝ тяло. Самата манекенка твърди, че най-важното е всеки човек да следи какво влага в организма си. Т.е. не всички проблеми с визията се дължат на външни фактори, а по-скоро се случват заради онова, на което подлагаме телата си отвътре.

На 66 ли?!

На 66 ли?!
Снимка: инстаграм

В този смисъл за Кристи важи максимата, че красотата идва отвътре. За себе си тя е избрала правилното и балансирано хранене. Оказва се, че годините, посветени на вегетарианския начин на хранене, дават блестящ резултат. Кожата ѝ е успяла да запази младежкия си вид, непрестанно подхранвана от невероятните съставки в плодовете и зеленчуците. Бринкли твърди, че именно такъв тип хранене е свършило цялата работа, зареждайки организма ѝ с всички необходими вещества.

Тази диета ми харесва най-много, а опитах всичко. Забелязах, че кожата ми изглежда по-добре, тенът ми е по-равномерен и се чувствам много по-добре“, цитира хубавицата vecer.mk. Тайната за топтялото ѝ, изглежда, най-сетне е разкрита.

Прекрасна е, нали?

Прекрасна е, нали?
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар