Вярвате ли, че е на 52?! Джулия Робъртс показа убийствено тяло на плажа (Снимки)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс показва убийствено тяло на 52

Вярвате ли, че е на 52? Джулия Робъртс зашемети почитателите си с убийствена фигура. Хубавата жена наистина не остарява и изглежда по-добре от всякога.

И това си личи.

Джулия и семейството й бяха заснети на ваканция в Пуерто Ваярта. Актрисата замина с любимите си деца и съпруг за Мексико, след доста напрегнати снимки на последния й филм. Тя се забавляваше на плажа и във водите на Атлантика в компанията на двамата си сина и дъщеря си. А през останалото време се наслаждаваше да разпуска край басейна.

Откакто се омъжи за оператора Даниел Модър, актрисата грижливо пази личния си живот в тайна. Тя държи децата си далеч от пресата, както и съпруга си. В интервютата си рядко говори за семейството си, с мотива, че това е нещо „твърде лично“. И признава, че той наистина е сродната й душа.

Джулия премина през цяла плеяда фатални връзки, преди да срещне Модър. Тя имаше 3-годишен брак с невзрачния актьор Лайл Лъвет, но двамата се разведоха. По-късно поддържаше кратки връзки с Матю Пери, Бенджамин Брат и почти се омъжи за Кийфър Съдърланд. Изненадващо обаче младоженката отмени сватбата дни преди церемонията. И го остави с разбито сърце.

Джулия Робъртс се хвали с уникално тяло на 52 години сн. Instagram

Джулия Робъртс се хвали с уникално тяло на 52 години сн. Instagram

Джулия бе убедена, че няма да открие сродната си душа, докато през 2001 година не снима с Брад Пит лентата „Мексиканецът“. Тогава актрисата срещна и оператора Даниел Мордър. Екранният й съпруг дори се шегуваше, че му е разбила сърцето, като е избрала член на снимачния екип вместо него. На 4 юли 2002 година Джулия се омъжи за Модър, а бракът им оцелява вече 18 години. Съпрузите имат вече три деца, а дори и след ражданията Робъртс изглежда невероятно. И както казват феновете й — хубавата жена си остава хубава жена на всяка възраст. Това определено важи за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар