ВЪХ! На какво ПРИЛИЧА Лияна!

Фолк певицата потресе с визията си

Фолк певицата Лияна отново потресе с вида си. Стари снимки на певицата се появиха в интернет и показаха брюнетката в неособено приятна светлина. Спряганата за една от най-красивите изпълнителки у нас, направо изглежда катастрофално на по-старите си снимки. И дори съвършената й фигура не може да промени този факт.

Това ли е красивата Лияна?
Това ли е красивата Лияна?

На един от фотосите Лияна е снимана на летището и изглежда направо катастрофално. С огромни устни, размазан грим и рошава коса, певицата е направо потресаваща. А на друга снимка звездата така се е озъбила, сякаш ще ходи на зъболекар. И предоставя не особено приятен изглед към устата си.

Певицата показва катастрофален стил
Певицата показва катастрофален стил

Цяло щастие е, че днес певицата разчита на опитни стилисти. Тъй като леопардовия гащеризон, който е навлякла е показател за всичко друго, но не и за добър вкус. Не е ясно кога е правена въпросната снимка, но със сигурност певицата все още не е залитнала по силикона. Устните й са видимо по-тънки, а и бюстът и изглежда почти нормален.

Няма спор Лияна днес изглежда прекрасно, но за щастие не се налага сама да се грижи за вида си. Цяла армия опитни стилисти се грижат за имиджа на звездата. Която в противен случай едва ли би се радвала на такава популярност.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.