Въпреки общата изява в Капките: Миро тотално зачеркна Галя (Вижте колко студено се държа с нея)

Гласувайте за статията

Миро от Каризма не можа да скрие студеното си отношение към Галя

Дългоочакваното събиране на дует „Каризма” във вчерашния концерт на „Като две капки вода” донесе много радост, но и тъга на феновете му.

Миро и Галя остават смразени, стана ясно от няколкото думи, които певецът каза след участието си като дуетна половинка на участничката в Капките. Запитан директно ще запишат ли ново парче, Миро отсече: „Това нали е стотното предаване? За 200-тото ще запишем”, след което бързо слезе от сцената. Простата математика показва, че епизод №200 на шоуто би могъл да си излъчи чак през 2027 година, ако въобще съществува дотогава.

Миро и Галя Като две капки вода

Снимка: Фейсбук

Повече от ясно е, че скоро нова песен от дуета няма да видим, но продължава да бъде загадка какво доведе до сериозния разрив между Галя и Миро, които дори публично обявиха, че искат да се венчаят. Миро определи сегашните им отношения като „след тежък развод” и не успяваше да прикрие студеното си отношение към нея, докато Галя изглеждаше повече от щастлива на една сцена с него.

За стотното издание на шоуто двамата изпълнители влязоха в образите на Джон Траволта и Оливия Нютънджон. „От 12 години изобщо не сме се виждали, та камо ли да пеем заедно”, призна Галя. Хилда Казасян безпогрешно долови настроените на двамата и посече Галя с думите, че „най-вероятно още дълго ще бъдете разделени” Зрителите посрещнаха събирането на „Каризма” с огромна радост и това бе най-коментираната новина на страницата на шоуто във Фейсбук, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Въпреки общата изява в Капките: Миро тотално зачеркна Галя (Вижте колко студено се държа с нея)”

  1. Мса

    май 13. 2020

    Галя е страхотен артист. Тя е била трорческата част от дуета. И тя е провокирала творческото и в Миро. Сега стана ясно.

    Reply to this comment

Добавете коментар