Вълна от критика към нашата Габи на Евровизия. Заслужено ли е? (Факти)

Вълна от критика към нашата Габи на Евровизия. Заслужено ли е? (Факти)
5 (100%) 1 vote

Сериозни критики заваляха към Габи след финала на детската Евровизия снощи

Габи и Иван се представиха повече от достойно, но въпреки това се намериха хора да ги оплюят

Вълна от критика заваля към Габи, родната представителка на финала на детската Евровизия, който се проведе снощи. Въпреки, че чаровното момиченце и сценичният й партньор Иван се представиха повече от достойно на конкурса, се намериха хора, които да недоволстват от изявата им.

Вълна от критика за Габи на Евровизия

Вълна от критика за Габи на Евровизия

Сред онлайн потребителите има такива, които са на мнение, че Габи не е стояла никак добре на сцената. „Добре, че беше Иван, Габи стоеше като статуетка“, недоволстват феновете. Други пък се оплакват, че самата песен е била твърде скучна и затова не е успяла да грабне публиката.

„Повечето песни бяха тъпички, не знам защо ги бяха подбрали така“, недоволстват зрителите. Други пък оправдават българчетата, че просто Крисия е вдигнала твърде много нивото миналата година и затова който и да е сега, ще бъде сравняван с нея.

„Не ги нападайте децата, представиха се повече от достойно!“, категорични са по-голямата част от феновете.

gabiДействително, и Габи, и Иван се справиха блестящо с изпълнението на конкурсната си песен „Цветовете на надеждата“. И демонстрираха, че заслужено са избрани да представят България.

Децата заеха девето място от общо 17 държави, като дори получиха на няколко пъти и по 12 точки.

Победител пък, напълно заслужено стана 12-годишната Дестини от Малта, която буквално отвя конкуренцията с изпълнението на песента си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар