Възможно е: Да се разбере бъдещето на детето според часа на раждане!(Част 1)

Гласувайте за статията

Много родители искат да разберат какво ще е бъдещето на детето им

Често мислите им се базират единствено на собствените им желания и виждания по въпроса.

час на раждане

Часът на раждане определя характера на детето, сн.Фейсбук

Съвременните астролози смятат, че времето, в което се ражда детето, има значение за формиране на личността му в бъдеще:

От 23:00 до 1:00 часа е времето на „Плъха“. Родените в този интервал деца ще се отличават с предпазливост, но и с остър ум.

Следва часът на „Бика“ – от 1:00 до 3:00 сутринта. За тези деца се твърди, че ще бъдат по правило тихи, уравновесени и сдържани,

докато нещо не ги подразни, след което те реагират неудържимо бурно.

От 3:00 до 5:00 идва времето на „Тигъра“. Родените в този интервал деца би следвало да са нежни, щедри, както и търпеливи да наблюдават и изчакват;

това ще им помага да виждат нещата в перспектива, след което поставената цел е лесна за постигане, тъй като действат решително и смело, без каквито и да е задръжки.

Следва „Котката“ (5.00 – 7.00). Децата, родени в този часови интервал, са добродушни и смирени, но развиват особено обострен усет за справедливост.

В ранната сутрин, от 7.00 до 9.00, е времето на „Дракона“. Родените тогава деца се очаква да са силни и решителни, ценящи времето и рано познали стойността на парите.

От 9.00 до 11.00 часа е времето на „Змията“. Децата, родени в този часови интервал, притежават впечатляващ умствен капацитет и са извънредно проницателни, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар