Вулгарно! Златка Райкова показа как пуска език на новия си (Вижте как натри носа на Благой – Ексклузивни кадри)

Златка Райкова нагледно демонстрира, че не страда от разлъката с Благой Георгиев, видя Kliuki.net.

Дори напротив. Плеймейтката беше изловена в интимна близост в заведение с мистериозен мъж, а за да няма и грам съмнение какви са отношенията помежду им, тя разпространи и кадри, на които двамата се целуват повече от страстно.

златка райкова нов
Снимки: Лупа

Любопитното е, че само минути след като качи кадрите с вулгарната размяна на ласки, тя явно размисли и ги изтри. За нейно съжаление обаче, те вече бяха свалени. А последователите й не й спестиха критиките, че се е разделила с бащата на детето си преди няма и месец и вече демонстрира нова връзка.

Футболистът поне засега пази благоприличие и не се показва с друга, макар да се говори, че именно негова изневяра е причина за раздялата му с Райкова.

Според запознати, новият на Златка се занимава с бизнес залагания и има солидни финансови възможности. Което си личи и по лъскавата кола, която кара.

Не е ясно кой гледа детето на двойката в момента – Благой-младши, тъй като баща му отпраши за чужбина, според слуховете, с жената, заради която се раздели със Златка. А тя самата е заета да се натиска с новия си и да го демонстрира.

Източник: Лупа

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.