март 28, 2024

Втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек като от приказките (Снимки от събитието)

https://kliuki.net/kliuki/vtorata-svatba-na-dzhey-lo-i-ben-aflek-kato-ot-prikazkite-snimki-ot-sabitieto-2/166804 Kliuki.net
Втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек като от приказките (Снимки от събитието)

Втора сватба като от приказна епопея спретнаха Джей Ло и Бен Афлек

Двамата юнаци явно са решили да покажат на големия свят колко се обичат. И съвсем по царски, смятат да го докажат чрез бляскави церемонии. Така на Джей Ло и новия ѝ мъж Бен Афлек не им стигна изненадващата им сватба в Лас Вегас, а трябваше и да се венчаят още веднъж. Този път тържеството се състоя в Джорджия, при това в къщата на младоженеца, която се намира в Райсборо. За капак всичките деца на актьора и певицата присъстваха на пищната церемония и със сигурност се заредиха с приказни емоции, които да разказват на собствените си деца.

Булката, от своя страна, показа невероятно пищна рокля на Ralph Lauren. Както се вижда от кадрите, воалът ѝ е повече от вълшебен и на практика може да го играе пътека, по която всеки да премине. Самата венчавка бе водена от Джей Шети, един от модерните духовни лидери на нашето време.

Освен информацията, представена до момента, се разбра, че вдъхновените пресни младоженци са в разгара и на тридневно купонясване. Партито ознаменува многогодишните им съзнателни и несъзнателни драпания да се окажат заедно. Ще има ли други неочаквани ходове от Джей Ло и Бен Афлек, тепърва ще става общоизвестно.

Източник: woman.bg