април 26, 2024

Време за промяна! Анелия напъва да става инфлуенсър (Вижте жалките ѝ опити – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/vreme-za-promyana-aneliya-napava-da-stava-influensar-vizhte-zhalkite-opiti-video/164425 Kliuki.net
Време за промяна! Анелия напъва да става инфлуенсър (Вижте жалките ѝ опити – Видео)

Напоследък Анелия става все по-активна в социалните мрежи

Както изглежда, певицата скоро ще смени професията. Ако съдим по публикациите ѝ в мрежата, явно има намерение да се преквалифицира. И никак няма да е чудно, че ще бъде именно инфлуенсърка. Най-новата "професия" в публичното пространство изглежда привлича и представителките на попфолк гилдията. Допреди няколко години Анелия може би и нямаше да си помисли да застане в центъра на събитията в Инстаграм. [caption id="attachment_186023" align="aligncenter" width="300"]Анелия блести не само с усмивка, ами и с напъни за инфлуенсър Анелия блести не само с усмивка, ами и с напъни за инфлуенсър
Снимка: Фейсбук[/caption] Не така стоят нещата в момента обаче. Фолкфурията не спира да се изявява в мрежата, като рекламира, позира и какво ли още не. В едно от най-новите си видеа тя буквално скача от маратонките на ток и бърза да отлети на участие. Въпросният клип е част от серия подобни клипчета. Анелия открито се забавлява, докато сменя стайлинга с едно щракване на камерата. Последната ѝ приумица явно има за цел да я изстреля в редиците на инфлуенсърите.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ?A N E L I A ? (@anelia_official)

Макар модата да навлезе много бързо в редиците на нашите звезди, все пак като че ли вече се изтърка. И в попфолк бранша се надпреварват да печелят рекламодатели и в крайна сметка редовият българин е тотално преситен от козметика, слънчеви очила, дрехи и пр. Анелия пък напоследък не спира да се изявява в Инстаграм, коментира и slava.bg. Забелязва се, че тя е далеч по-усмихната от обикновено, но засега историята мълчи каква е конкретната причина за това.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ?A N E L I A ? (@anelia_official)

Откакто блесна с нова усмивка, певицата не спира да се показва пред широката аудитория. Е, новите зъби явно трябва да бъдат показани, а явно има и защо. Инфуенсърстването пък е една от най-лесните "професии", за които не се иска много ум, поне не и по начина, по който сме свикнали да разбираме многото акъл. Да се показваш в нета, не изисква кой знае колко научни постижения в бранша, а и е забавно. Как ще потръгне "кариерата" на Анелия тук, предстои да разберем.