Николета РАЗКРИ! Вотът за Никола беше нагласен!!!

Гласувайте за статията

Би следвало гласовете да се броят в присъствието на нотариус, но тази част остава скрита за зрителите

Никола

Вотът за Никола беше нагласен?

„Всеки вот нагласяте!! Харесвам Никола, но гласовете бяха за Найден”, разкри Николета Лозанова във Фейсбук. Моделката, която отказа участие в Големия брат, е възмутена от подмяната на вота. Тя не коментира откъде има информация кой е истинският победител и че резултатът от СМС-ите е нагласен, но съобщи новината във Фейсбук с голяма категоричност.

„Да, трябваше Найден да спечели. Ако българин участваше в македонско риалити, щяха още в началото да го изгонят”, нервят се потребители в профила на Николета. Разкритието й предизвика вълна от коментари във Фейсбук, където всички са на мнение, че вотът е нагласен.

Николета

Николета се ядоса

Основното мнение е, че не е възможно българите да са гласували за македонец, вместо за Найден. Още повече, че Лестер нямаше да изпъкне в предаването, ако не бяха шегите и номерата на Нед. „Никола буквално си спечели победата на гърба на Найден. През цялото време го копираше, играеше ролята на сайдкик, а истинският герой е Нед!”, кълнат фенове на предаването.

В действителност от Биг Брадър няма как да докажат дали вотът е такъв, какъвто го представят. Би следвало гласовете да се броят в присъствието на нотариус, но тази част остава скрита за зрителите.

Вие кажете – Лестер ли е реалният победители?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета РАЗКРИ! Вотът за Никола беше нагласен!!!”

  1. Jana Stoiyanova

    Дек. 18. 2012

    Мисля си че Найден си вкара автогол в последните минути. Не знам дали обърнахте внимание но той нарече Ники Кънчев ПЕНСИОНЕР след което му заповяда да мълчи. Мисля че Найден беше пинал повече и прекали 10 минути преди обявяването на резултата. Аз исках той да спечели но точно накрая останах разочарована от него. Македонеца си заслужи победата.

    Reply to this comment

Добавете коментар