Война в Холивуд! Тейлър Суифт направи за смях Ди Каприо в новата си песен (Ето защо не се понасят)

Гласувайте за статията

Война в Холивуд, Тейлър Суифт направи за смях Лео ди Каприо

Истински пожар избухна в Холивуд и няма да бъде угасен скоро. Певицата Тейлър Суифт попиля актьора Леонардо ди Каприо в новата си песен.

Враждата между двамата не е от вчера и е изключително сериозна. А повод за скандала са обидите и подигравките, които певицата търпи от известния си колега.

Актьорът се подигравал на изпълнителката, която също се пробва в киното, че използва всички прийоми, за да трупа пари и слава. Тейлър се обидила, когато Лео се занасял с нея пред свои приятели. По време на партитата той се присмивал, че е „алчна за пари и слава.

„Когато бях малка не разбирах двойните стандарти в индустрията. Сега разбирам, че това е било, защото самата аз съм била дете и на всички им бях симпатична. Когато пораснах и започнах да пълня стадиони и да печеля призове, станах грозна. И казаха, че съм жадна за пари и слава, обиждайки ме брутално“, заяви неотдавна Тейлър в свое интервю, пише https://tocka.com.mk

В новия си албум, тя е посветила на Лео песента „The man“, в която осмива Ди Каприо. „Как може да се хвалиш с пиене и пари? Ако аз се похваля с това, то бих била лоша“, пее Тейлър по този повод.

Говори се, че Лео брутално й се подигравал и то повече от веднъж. Именно това жегнало честолюбивата певица.

Самата Суифт обаче е известна, че се обвързва с богати и влиятелни мъже, които после използва, за да си направи реклама.

„Не й вярвайте, тя пак се прави на жертва. Пълна глупост е, че Лео я е злепоставял. Тя изгради цялата си кариера върху образа на ощетената. Сега пак го прави“, коментира слушател на песента.

Иначе Ди Каприо е известен със слабостта си към руси красавици, които обаче бързо зарязва. Дали и Тейлър не се е оказала едно от многото и сега да му го връща…

Тейлър Суифт на война с Лео сн. you Tube

Тейлър Суифт на война с Лео сн. you Tube

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар