Войната на Мария с бившата на Миро мина на ново ниво (Певицата парадира с любовника си тайно)

Войната на Мария с бившата на Миро мина на ново ниво (Певицата парадира с любовника си тайно)
1 (20%) 1 vote

Фолкаджийката и Миро не са се разделили, певицата просто смали гарда

Почитателите на Мария не спират да се питат какво се случва с любовния живот на тяхната любимка. След като фолкаджийката спря да се представя в социалната мрежа като госпожа Соколова без да има брак с Мирослав се появиха  слуховете за раздяла. Още повече, че тя изтри всичките им общи снимки, с които бе пълен профила й в Инстаграм. На, които влюбените демонстрираха как си разменят горещи ласки.

Но през последната седмица Мария започна да дава нови индикации. Тя пусна снимка как седи зад кормилото на червеното ферари, което Миро й подари, след като го отмъкнал от бившата си жена., на която се виждат и сърчица.

В последствие бившата пайнерка публикува и видео от новото й хоби да тренира бокс. По-наблюдателните забелязват, че в едно от огледалата се отразява фигура на мъж, който я снима с телефона. А той поразително прилича на бизнесмена Соколов.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

Явно войната на чалгаджийката с Вая Соколова е преминала на съвсем друго ново. Мария е смалила гарда и не смее директно да парадира с връзката си с все още женения мъж, който има и две деца, предават от hotnews.bg, цитирайки „Уикенд“.

Но успява да направи препратка към любовните им отношения като пуска клипчета в сторитата си в Инстаграм. На едно такова миньончето е снимано да се вози в автомобил, а на шофьора зад волана се вижда ръката, която е на мъж. Така, че няма съмнение връзката на певицата с женения Миро продължава.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар