Внучката на Митьо Очите с пищно парти за ЧРД (Вижте как отпразнува първата си годинка)

Внучката на Митьо Очите с пищно парти за ЧРД (Вижте как отпразнува първата си годинка)
1 (20%) 1 vote

Внучката на Митьо Очите стана на 1 годинка, момиченцето расте като истинска кукличка

Внучката на Митьо Очите празнува първия си рожден ден. Той бе отбелязан с пищно парти в чест на малката Тияна. А гостите на купона бяха все известни личности.

Естел Балбузанова отова на рождения ден на внучката на Митьо Очите
Снимка: Инстаграм

Момиченцето се роди преди година и е щерка на дъщерята на Очите Станислава и нейната половинката й Велислав Попов. За съжаление до ден днешен дядо й не я е виждал тъй като лежи зад решетките с обвинения за участие в престъпна група.

Майката на момиченцето също е обвиняема и живее в постоянен ужас покрай разследването. През месец март тя се ожали, че я задържали от ГДБОП и не можала да си накърми детето. Но ченгетата най-накрая й влезли в положението и я пуснали.

Станислава, която се намира в Несебър спретнала тържеството за Тияна както подобава. Избрала луксозен ресторант и наконтила дъщеричката си с розова рокличка. В комбинация с тоалета и естествените си черни къдрици малката принцеса прилича на истинска кукла, пише България днес.

Естел Балбузанова гушка рожденичката
Снимка: Инстаграм

Снимки от рождения ден се появиха в социалната мрежа. Те бяха пуснати от Естел Балбузанова. Която е дъщеря на друга знакова личност от подземния свят, а именно на Камен Куката.

Фотото, на което Есе е гушнала Тияна е истински хит в социалната мрежа. За първи път внучката на Митьо Очите прави своя дебют. Тя е кръстена на майката на Станислава – Тянка. Която загина при взрив от бомба преди 13 години, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар