Внучката на Маги Халваджиян му одра кожата (Вижте колко прилича на дядо си – Снимка)

Гласувайте за статията

Маги Халваджиян на седмото небе, внучката му е пълно негово копие

Маги Халваджиян се сдоби с второ внуче – момиченце. Което се роди малко преди Коледа. В мрежата се появи негова първа снимка скоро, публикувана от бащата на бебето и син на продуцента Бедрос Халваджиян.

На милото фото са снимани двете деца на Бебо – сина му Еди и мъчниката Кай. По-голямият брат на сладураната бил много щастлив, че е станал батко и непрекъснато стоял до бебешкото креватче. А освен това помагал като давал вода на сестричката си, носел и памперсите когато стане нужда.

Ето ги двете внучета на Маги Халваджиян
Снимка: Инстаграм

Кадърът с двете внучета развълнува последователите на арменеца. Те веднага забелязаха приликата на Кай с известния й дядо. Категорични са, че макар да е още рано да се каже, но отсега личи, че е наследила най-хубавите черти на Маги. Малката госпожица обаче е кръстена на баба си Кремена, въпреки твърденията, че е одрала кожата Халваджиян. Той издал изрична заповед да не кръщават дете на него. Тъй като тази традиция била безсмислена отживелица.

Магърдич се похвали с второто си внуче малко след като то се роди. Продуцентът написа във Фейсук, че е станала дядо за втори път и появата мъничето е най-хубавия коледен дар, който някога е получавал, предават от ХотАрена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар