Внучката на Глория я промени до неузнаваемост (Певицата се помири с родата на бившия си – Снимки)

Гласувайте за статията

Ледената кралица се преобрази, откакто стана баба потъпка егото си

Внучката на Глория напълно я преобрази. Откакто певицата стана баба на дъщерята на Симона, която на всичко отгоре е кръстена на нея преживя истински катарзис.

Примата отдавна е разведена с бившия си съпруг и баща на дъщеря й Илия Загоров, с когото не поддържа никакви отношения. Скоро обаче стана ясно, че певицата поддържа връзка с неговите роднини, които живеят в Кърджали, а бившият й след развода се изнесе в чужбина.

Глория на язовир Кърджали. Примата написа към кадъра: „Две Галета! 😁“

Преди дни Глория и Симона заведоха бебето при фамилия Загорови в Кърджали да представят Галина на другите й роднини. На фотото, което младата баба разпространи в Инстаграм се вижда лелята на Симона Загорова Мария, която е сестра на баща й в компанията на други роднини.

Фолк звездата с внучката и със Симона в Кърджали в компанията на роднините на бившия си
Снимка: Инстаграм

Феновете на фолк звездата са категорични, че в последно време тя се държи някак по-земно. Те коментират, че е свалила оная маска на ледена кралица, започнала е да обръща повече внимание на значимите житейски неща , няма и помен от гордостта и егото й, които преди й бяха пречка да открие любовта и щастието. Струва им се, че внучката й я научи да бъде много по-нормална, а не да се държи като недостижима звезда, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар