Внуците на принцеса Маргарет засенчиха Уилям и Хари (Вижте ги)

Внуците на принцеса Маргарет засенчиха Уилям и Хари (Вижте ги)
4 (80%) 2 votes

Внуците на принцеса Маргарет засенчиха Уилям и Хари

Внуците на принцеса Маргарет засенчиха Уилям и Хари. Наследниците на лорд Сноудън и принцесата предизвикват фурор в социалните мрежи. И макар да са по-малко известни от знаменитите си братовчеди Артур и Самюъл предизвикват все по-голям интерес.

По-малката сестра на кралица Елизабет II, скандално известната принцеса Маргарет има наистина уникално красиви внуци. Това са двамата синове на дъщеря й, лейди Сара Чато и нейния съпруг, художник и актьор Даниел Чато.

Принцеса Маргарет и съпругът й сър Антъни Армстронг — Джоунс, известен под името лорд Сноудон се ожениха през 1960 г. Двамата имат две деца, вече споменатата лейди Сара и сър Дейвид Албърт Чарлз Армстронг — Джоунс, по-известен като следващия виконт Сноудън

Внуците на принцеса Маргарет Самюел и Артур вече привличат внимание в социалните мрежи. Младежите, които са на 21 и 19 години привличат голямо внимание към себе си. Тъй като двамата братя растат, те стават все по-красиви, а колко са се променили може да видите и в техните профили в Instagram.

Самюъл е запален пътешественик и обожава да пътува. Той често споделя снимки в социалните мрежи от различни места, които посещава. Брат му от своя страна смайва с физика. Младежът обожава да тренира и редовно качва снимки по тениски или без тях. И определено има физика, която да предизвика интерес сред почитателите му.

Наследниците на принцеса Маргарет предизвикаха фурор в мрежата

Наследниците на принцеса Маргарет предизвикаха фурор в мрежата

И двамата младежи са възпитаници на елитния аристократичен колеж „Итън“. Но за разлика от братовчедите си не се опитват да бъдат пример за обществото, а се забавляват. Подобна е ситуацията и с другите внуци на кралица Елизабет. Зара Филипс и съпругът й са се отдали на спортовете, принцесите Йожени и Беатрис редуват работа в сферата на изкуството с пътешествия, а децата на Едуард и Софи Рийс Джоунс продължават да странят от обществения живот. И са твърде малки, за да решат с какво ще се занимават.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар