Внукът на Фидел Кастро – най-глезения принц на Куба (Вижте бляскавия живот на Тони Кастро)

Внукът на Фидел Кастро – най-глезения принц на Куба (Вижте бляскавия живот на Тони Кастро)
4.5 (90%) 2 votes

Внукът на Фидел Кастро се глези като принц

Години след смъртта на Фидел Кастро, неговото семейство продължава да привлича внимание. Особено внукът му Тони Кастро, който се превърна в звезда в социалните мрежи. Принцът на фамилията, както подигравателно го наричат в социалните мрежи, води живот за който мнозина могат да му завидят. Така например, красавецът се хвали с бляскави ваканции на яхта, посещения из най-красивите и скъпи градове в Европа, както и пазаруване из най-луксозните бутици.

По професия Тони Кастро е модел и при това доста успешен. Той често участва в различни рекламни кампании, а освен това е израснал в компанията на латиноамериканския елит. Затова и редовно може да бъде видян да разпуска на яхта край бреговете на Миконос, а също така да обикаля за Нова година улиците на Мадрид.

Снимките от луксозния му живот обаче разгневиха милиони кубинци. Социалните мрежи гръмнаха от гневни коментари по адрес на внука на диктатора. В страна, в която дори токът и водата са лукс за мнозина, подобна показност предизвиква гняв и негодувание. Тони Кастро е син на Антонио Кастро – спортен лекар и ортопедичен хирург, който също е известен с бляскавия си начин на живот. Негова майка е Лисете Улуа – популярен модел, от който синът очевидно е наследил красотата си. Хубавецът често предизвиква скандали с поведението си. През 2016 година, само дни след смъртта на Фидел Кастро, той бе забелязан на модно дефиле за представянето на „Шанел“ в Хавана. Тогава той не се качи на модния подиум, но изявата му предизвика коментари сред публиката, както и забележки, че поведението му е проява на много лош вкус.

Внукът на Фидел Кастро си живее като принц сн. Инстаграм

Внукът на Фидел Кастро си живее като принц сн. Инстаграм

Внукът на Фидел също така буди възмущение и с луксозните си вечери и скъпи коли. „Той е типичен пример за глезените деца на богатите. Живее си като някакъв принц в страна където хората работят за по 25 долара на месец“, пишат в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар