Внукът на Тодор Живков живее в палат за милиони (Снимки от уникалния му дом)

Гласувайте за статията

Наследникът на Тодор Живков се шири в истински палат, имението му струва близо 6 милиона

Внукът на Тодор Живков е милионер в САЩ. И докато неговия баща мизерства с пенсия от четиристотин и двадесет  лева Тед Влад Живков тъне в лукс като холивудска звезда.

Наследникът на Тато е син на Владко Живков, но не поддържа никакви връзки с баща си години наред. Тази година той ще стане на 38 и вече освен, че е успял да натрупа състояние е свил семейно гнездо. В луксозното му имение, което брокерите оценяват на пет  милиона и осемстотин  хиляди живее заедно с жена си децата и родителката  си Маруся.

Снимка: Ретро

Палатът на Живков-младши се намира в един от най-престижните калифорнийски квартали където къщи имат много холивудски звезди.

Според запознати Тед се сдобива с въпросния имот през 2013 година. В него инвестира два милиона, но днес цената му е в троен размер. Богатството си той натрупва като професионален играч на покер. Къщата му е като от приказките.

Снимка: Ретро

Тя се разпростира на 6 хиляди квадратни метра. За да се стигне до нея се минава по частен път. Осветен от множество фенери. В двора на Тед има басейн, а в луксозната постройка се намират пет спални и шест и шест бани. Които са толкова огромни, че напомнят на зали за виенски валс с огледалните си стени.

В къпалните са вградени специални хидромасажни вани. За обзавеждането на палата са използвани най-скъпарските материали като стъкло и мрамор, предават от retro.bg.

Тед Влад Живков от години не се е вясвал в България. Изобщо не иска да го свързват с нищо в родната му страна. Затова и промени името си. А докато той тъне в лукс неговия баща мизерства. Владимир Живков се оплака преди време, че сина му не по собствена воля е прекъснал връзките  с близките си. Майка му Маруся Марчевска прекратила всякакви контакти още веднага след емиграцията им в Америка.

Вижте още много снимки в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар