Внукът на Симеон II се сбогува с Мароко (Вижте порасналият Симеон-Хасан – Снимки)

Гласувайте за статията

Снимки на порасналия Симеон-Хасан взривиха мрежата

Внукът на Симеон II заедно с майка си княгиня Калина и баща си мореплавателят Китин Муньос  се връщат да живеят в България, стана ясно от изявление на българската принцеса в медиите.

На раздяла с Мароко, където живя дълги години семейството си направи фотосесия насред пустинята. От снимките, публикувани в „168 часа” се вижда колко е пораснал Симеон-Хасан, който само след месец ще навърши 14 години. Младежът се е източил на височина и все още се носи с дълга коса, каквато има и татко му Китин.

Семейството на раздяла с Мароко в пустинята
Снимка: 168 часа/ДАВИД НИВИЕР

Прави впечатление, че внукът на цяра е облечен в широка бяла риза, на която е с избродирана отпред  традиционна българска шевица. Явно, че дори през периода му на живот зад граница младежът  е възпитан да не забравя от къде е родом и да цени всичко българско. Симеон-Хасан е вземал уроци в българското посолство, което се намира в столицата на африканската държава.

Порасналият Симеон-Хасан
Снимка: 168 часа/ДАВИД НИВИЕР

Симеон-Хасан с майка си Калина
Снимка: Снимка: 168 часа/ДАВИД НИВИЕР

Момчето ще учи в българско училище, след като с Калина и Китин се установят тук. Гордата майка призна, че ще живеят в бившата ловна резиденция „Царска Бистрица”, която през ноември 2020 г  бе върната на Симеон II. Спомените на княгинята от Боровец са й най-скъпите, тъй като там се състоя през 2002 г сватбата й и там се роди сина й, предават от 168chasa.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар