Внукът на Маги Халваджиян тръгна в 1-ви клас (Вижте колко е пораснал Еди – Снимки)

Внукът на Маги Халваджиян тръгна в 1-ви клас (Вижте колко е пораснал Еди – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Внукът на топ продуцента тръгна на училище с дълга коса, грижливо сплетена в плитка

За внука на Маги Халваджиян  на 15 септември свърши безгрижното детство, хлапето на топ продуцента стана ученик в първи клас. От снимките, които се появиха в социалната мрежа се вижда, че Еди уверено е тръгнал по стъпките на известния си дядо. Поне що се отнася до прическата.

Снимка: Инстаграм

Първокласникът демонстрира необичайна за момче прическа, досущ като тази на Маги. Буйната му грива обаче, която доскоро се вееше свободно, сега е сплетена на плитка.

Буйната грива на първокласника грижливо е прибрана в плитка
Снимка: Инстаграм

Алекс Енева и Бебо Халваджиян, които са много горди с дългата коса на сина си не го подстригаха за школото , но пък някои техни близки ги съветват да скъсят гривата му, защото ще му се подиграват в училище, че прилича не на момче, а на момиче.

Внукът на звездния продуцент се роди през 2014 г само дни преди Коледа. Гордият му татко Бебо посрещна първородната си рожба с думите: „Дядо Коледа бил зает и пратил щъркела да го замества… Честита първа Коледа, Еди!”, предават от marica.bg.

И ето, че наследникът на арменската фамилия порасна и вече е ученик. Маугли, както го наричат галено близките му ще трябва да зареже поне за малко игрите и да заляга над четенето и писането.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар