Внукът на Емил Димитров стана абитуриент (Порасналият Мартин красив като дядо си – Снимки)

Гласувайте за статията

Внукът на легендарния певец стана абитуриент, Мартин е красавецът на Италианския лицей

Мартин, внукът на Емил Димитров е сред звездните тазгодишни абитуриенти. Син на единствения наследник на легендарния певец от миналото се дипломира в Италианския лицей, намиращ се в Горна Баня, където учат само деца на знаменитости.

Със снимки от абитуриентския бал на сина си се похвали неговия татко, като ги пусна в своя профил във фейсбук.

Емил Димитров-младши написа прочувствено послание в социалната мрежа, в което с казва да помни заветите на рода си, да бъде грижовен и да не се примирява с неправдата. Като го призовава да стане достоен човек, следвайки примера на бащите, които дори да ги няма, винаги ще са с нас.

Мартин прилича повече на майка си, но е красив като дядо си
Снимки: Ретро

Мартин Димитров , който е издокаран с бяла риза, вратовръзка и класически панталон с жилетка явно е наследил красотата на великия си дядо. Абитуриентът повече прилича на него и на майка си, отколкото на гордия си татко, който се е щракнал за спомен с наследника си.

Малкия Мартин с майка си и баща си

Момчето се е насочило да продължи образованието си в чужбина, в сферата на финансите.Той обаче има емблематичния глас на дядо си Емил. Като малък често се появяваше на конкурси и концерти и правеше фурор пред публиката , но за сега няма да тръгне по пътя на незабравимия Емил Димитров-старши, предават от Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар