Внукът на Елизабет Втора в депресия след развода (Жена му го напуснала миналото лято)

Гласувайте за статията

Внукът на Елизабет Втора в депресия след развода

Внукът на Елизабет Втора се развежда с Отъм Филипс и е изпаднал в тежка депресия. Негови приятели разказват, че откакто е научил за решението на съпругата си да се разведат, Питър Филипс е много разстроен. Оказва се, че решението не е взето днес, нито е случайно. Двамата опитвали да оправят нещата помежду си с месеци, докато най-накрая решили, че е най-добре да приключат с брака си.

„Той много се разстрои от този факт. Вярваше, че има перфектен брак, но нещата не потръгнаха“, разкриват негови приятели. Двойката продължава да е в кризисни отношения от месеци, като още през лятото взели решение да се разделят.

„Съобщиха на кралицата по време на частна ваканция в Сандрингам. Тя ги помоли да не бързат, обичаше Отъм като своя внучка. Но нещата не вървяха от много време. И през септември принц Чарлз съобщи на цялото семейство, че двамата са се разделили окончателно“, твърдят приближени до двора.

Отъм е категорична, че няма да напуска Англия и смята да остане в Глостършир. Тя ще обитава къща, близо до имението на принцеса Ан, която семейството ползва от години. Питър от своя страна ще живее в Лондон, тъй като има апартамент в Кенсингтън. И ще може да вижда дъщерите си през уикенда.

„Отъм няма намерение да се връща в Канада, нито да разделя децата от средата им. Тя иска те да се чувстват добре и да не се налага да преживяват кошмара на развода твърде болезнено“, казват техни приятели.

Внукът на Елизабет Втора в депресия заради развода сн. Инстаграм

Внукът на Елизабет Втора в депресия заради развода сн. Инстаграм

Самата кралица Елизабет доста трудно преживяла новината за развода, но се примирила. Питър Филипс остава неин любим внук. Той подкрепил Хари и Меган при оттеглянето на Съсекс от кралските им задължения. И пак той е бил до леглото на принц Филип, когато го приели за операция в болницата. А сега е при кралицата и остава до нея, въпреки болезнения си развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар