Внукът на Бойко голям сладур (Вижте как премиерът посреща Коледа)

Бойко Борисов се похвали с порасналия си внук, малкият е голям бонбон

За Бъдни вечер Бойко Борисов показа малкия си внук. Момченцето по всеобщо мнение му е одрало кожата. Малкото хлапе поразително прилича на известния си дядо. Поне така твърдят всичките привърженици на премиера в оставка.

Бойко Борисов с малкия Бойко
Бойко Борисов с малкия Бойко

Малкия Бойко се роди на 31 януари тази година. Сладурът проплака само месец след Новата година. Съвсем скоро първородното внуче ще навърши първата си годинка. За радост на мама Венета и татко Иван. Както и за радост на дядо си на когото носи името.

Борисов пусна снимка на внучето си. С която поздрави българите за коледните празници. Гордият дядо пожела за Рождество Христово на всички много здраве и да живеят в мир. На личната си страница във Фейсбук  първия мъж в държавата показа как е посрещал празниците, предаваъ от електроннното издание 24news.bg.

И докато някои други държавници хукнаха по чужди дестинации или по зимни курорти лидерът на ГЕРБ събра в дома си цялата фамилия. От снимките се вижда, че Бойко се е погрижил празничната трапеза да е по всичките християнски  обичаи. Както повеляват традициите семейството се е събрало около пълна с постни лакомства маса.

От фотосите личи, че обстановката в дома на отиващия си премиер излъчва празнично настроение, топлина и уют. Борисов се е снимал с хлапето, дъщеря си и зет си Иван. На фона на пламтящата камина, която допълва с топлината си светлия празник  роднините посрещат раждането на Исус Христос.

Вижте още снимки как Бойко Борисов празнува на Бъдни вечер с най-близките си роднини в нашата галерия!

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.