Внукът на Бойко Борисов с домашно парти за 2-я си РД (Вижте порасналите наследници на премиера – Снимки)

Гласувайте за статията

Премиерът се похвали с порасналите си наследници навръх рождения ден на по-малкия

По-малкият внук на Бойко Борисов навърши 2 години. Премиерът, под краката на който ври и кипи от протестите не пропусна да поздрави хлапето навръх рождения му ден и намери време да се снима с рожденика и неговия брат въпреки претоварения си график.

Като един грижовен дядо, който милее за наследниците си, той написа в социалната мрежа, че му желае да расте здрав и щастлив.

Второто внуче на министър-председателя се роди преди две години на 13 юли на същата дата, на която е роден и известния му дядо, само че през юни.

По малкият внук на премиера духа свещичките на тортата си заедно с дядо и батко
Снимки: Фейсбук

За празника фамилията на Бойко Борисов се събра в тесен семеен кръг, но най се вълнувал баткото на Иван, който е кръстен на дядо си. Бойко-младши пък стана на 4 през януари.

Двете хлапета били неразделни, а от както по-малкия проходил майка им непрекъснато търчала след тях. Като момчета те били много палави и често я изненадвали с някое тяхно си приключение.

И малкият брат бил приказлив като батко си. Из цялата къща в Банкя ехтял детски смях от ранна утрин до късно пладне. А когато им дойдели на гости и внуците на сестрата на премиера малчуганите били неукротими.

Бойко Борисов приготвил изненада за рожденика Иван за партито му, след като за рождения ден на първородния внук му подари аквариум с рибки. За красивите домашни любимци се грижели и двете хлапета, предават от ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар