Внимание! Мнима адвокатска фирма нюха за жертва

Внимание! Мнима адвокатска фирма нюха за жертва
5 (100%) 1 vote

Адриан Юриев под формата на помощ дозавлича пишман инвеститори

Всички българи се оплакват от липса на пари, но от липса на акъл никой никога не се е оплакал. Особено силни са оплакванията на измамени при положение, че те самите, чрез собствената си наивност и дори глупост, са си виновни.

В последно време се появи един нов измамник, които се представя за адвокат – Адриан Юриев. Той охотно „поема“ пишман инвеститори, за да им помага да търсят справедливост от уж ощетили ги инвестиционни посредници. И то при положение, че самите те са неспасяеми – лакоми за печалби и непосветени в борсовите игри са загубили внушителни суми пари поради прибързаните си и некомпетентни решения. Взема им твърда такса за услугата срещу обещание – обещание да ги изтегли от блатото, в което сами са затънали. Това, разбира се, става в съдебни и извънсъдебни спорове, но досега в бизнес историята на Юриев няма дори и прецедент за решение в полза на ощетените.

Даа, всичко това е под етикета на високохуманна дейност, която се базира на аксиомата, че богатите са мръсници, а бедните или вторично обеднелите – честни, умни и точни. Но нещастни.

Не знаем колко са и доколко успешни са делата на адвокатите у нас, които са прегърнали тази сложна изискваща финансова и специализирано правна квалификация дейност. Юриев, с претенциите си да бъде „крило за сиромаси“, си е поставил високохуманната цел да подпомага отчаяни неопитни инвеститори, които са изгубили парите в борсовите игри. Това са хора, които обясняват, че ще заменят с лекота усилията на регулаторния орган, на икономическа полиция, на съд и прокуратура и ще постигнат резултати, които те съвкупно не могат да дадат.

Вярвате ли на подобни схеми? Или сте толкова отчаяни удавници, че се ловите и за сламка.
Компанията АЗ го играе душеприказчик, тя успокоява душевните рани на пострадалите, докато хората умират.

„Експертът“ натоварва доверилите му се притеснени хора и веднъж ужилени, им нанася втори удар, за да ги досъсипе. Така че: „Внимание!“ Не се доверявайте на АЗ ЕООД, ул. „Съборна“ №3, Адриан Юриев.

Срещу подобни фирми, защитници на „излъганите“ инвеститори, вече има няколко жалби в ГДБОП.

Източници: pik.bgmignews.bgetrud.blogspot.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар