Влюбените Андреа и Кубрат с най-романтичната ваканция (Къде създадоха своя зимен рай?)

Гласувайте за статията

Андреа и Кубрат се отдадоха на заслужена романтична почивка.

Покрай многото си професионални ангажименти, Андреа и Кубрат все по-рядко намират време да бъдат сами. Но винаги, щом успеят да си откраднат няколко дни далеч от забързаното ежедневие, те са прекарани повече от пълноценно. И докато куп други спортисти и певици заложиха на далечната екзотика, Пулев, като виден родолюбец, предпочете да заведе своята любима в Банско.

За Андреа и Кубрат се превърна в традиция от последните няколко години да почиват в родния ски курорт. Снимката, която публикуваха от тазгодишната си ваканция, е направена на същото място, на което се щракнаха за спомен и миналата година. Определено планинското градче им е любимо място, което преоткриват всеки път. Точно както любовта си.

На снимката двамата са в зимна премяна, която също не може да остане незабелязана. Пулев е заложил на палто от кожи, каквито са носели нашите прадеди преди стотици години. С него боксьорът изглежда като излязъл от исторически филм. Андреа и Кубрат определено са доста различни и така се допълват. Певицата е заела традиционна за нея поза, сияейки в обятията на своя любим.

След триумфа си на родна земя в края на ноември Пулев си е позволил леко да му отпусне края. Засега той тренира в България и така има възможност да прекара повече време с Андреа. Тя пък е истински щастлива от този факт и за нея няма никакво значение къде да, ако са заедно.

Андреа и Кубрат отново заложиха на родното

Андреа и Кубрат отново заложиха на родното

За жалост, зимната им приказка в родните планини вероятно няма да продължи дълго, защото боксьорът го чакат усърдни тренировки и много важна среща след месеци. Той ще сее срещне с победителя от мача Кличко-Джошуа, а през април се очаква отново да се боксира пред родна публика. Феновете на Андреа и Кубрат вече чакат с нетърпение отново да ги видят заедно на ринга след мача и дано и този път всички да имаме повод за радост.

Миналата година, пак на същото място

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар