Владо Карамазов е бикът в „Маскираният певец“ (Вижте как разконспирираха актьора)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов е бикът в „Маскираният певец“

Владо Карамазов се крие зад образа на бика в риалити шоуто „Маскираният певец“. Известният актьор дал сериозен повод да го заподозрат, че участва в предаването, заради странното си поведение напоследък.

Артистът, който миналата година получи покана от Маги Халваджиян да участва в „Като две капки вода“, отклони предложението с неохота. Карамазов заяви, че е срамежлив и не би желал да се показва пред камерите и особено на музикална сцена.

По всичко изглежда, че зад маската на бика всички тревоги на актьора изчезват. Досега той доста ловко маневрира в състезанията и успя да оцелее в надпреварата и дори да заблуди всички. Приятелите му обаче са на път да го разконспирират.

Карамазов е заподозрян, защото напоследък рядко се появява пред феновете и почти не пуска клипчета в мрежата, пише „България днес“. Актьорът освен това лаконично отказвал да разкрие върху какво ново работи. Приятелите му пък почти не могат да го видят. „Все е зает, а не казва какво работи“, коментират те. И отбелязват, че актьорът започнал да се държи странно горе-долу от старта на шоуто.

Досега четиримата детективи в „Маскираният певец“ даваха най-различни предположения. Че бикът е актьор, че може би е Филип Аврамов, че е популярен и много талантлив артист. За ролята на бика бе спряган и Деян Донков, както и още няколко известни актьори, но никой не предположи, че може да е Владимир Карамазов.

Владо Карамазов е бикът в "Маскираният певец"

Владо Карамазов е бикът в „Маскираният певец“ сн. ХотАрена

А жокерите, които го издават са много. На първо място костюмът на бик – актьорът все пак е зодия телец. На второ – разкритието във визитката, че обича да пътува. Карамазов е обиколил над 40 страни. На трето – змията. Владимир Карамазов бе водещ на „Сървайвър“, когато змия ухапа кмета на Раднево Нончо Воденичаров, което по-късно доведе и до смъртта му. Със сигурност тези улики са достатъчни, за да се разкрие самоличността на звездата, пише още hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар