Владо Вутов, бившият на Цеци Красимирова, профукал 5 млн евро на черно тото

Гласувайте за статията

Владо Вутов пилее парите на баща си с лека ръка, пръска по 200 хиляди евро за залог

Синът на най-богатия българин Цоло Вутов – Владо профукал близо 5 млн. евро от парите на баща си на хазарт. Вутов- младши правил залози между 10 и 200 000 евро, като това се случвало обикновено когато е под влияние на някакви вещества.

„Владо има много широки пръсти и е известен с това, че обича показността. Движи из София с 2 джипа, единият от които е наблъскан до тавана с охрана. А любимото му занимание е да пилее за глупости милионите на стария Вутов“, коментират запознати.

Владо Вутов Цеци Красимирова

Колаж: ХотАрена

Преди две години той стана национално известен с простотията си да пръска десетки бутилки от най-скъпото шампанско за над 40 000 евро в баровския ски курорт Куршавел под звуците на любимата си песен „Шушана“.

„Проблемът в това демонстриране на възмоцности е ниското самочуствие. Такова е поведението на „кухите хора“ коментираха тогава психолози, предават от Hotarena.net.

Владимир Вутов имаше страстна връзка с моделката Цеци Красимирова. Дори се премести да живее при нея в Барселона. На Красимирова обаче бързо и стана скучно и разкара милионера. Въпреки финансовото му състояние, което дължи на баща си към което се стремят не една и две златотърсачки, пише opasnite.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар