Владимир Путин предложил брак на Алина Кабаева (+ Кога ще е сватбата?)

Владимир Путин предложил брак на Алина Кабаева (+ Кога ще е сватбата?)
2 (40%) 1 vote

Владимир Путин си призна за Алина Кабаева, планират сватба

Новината, че руския президент Владимир Путин смята да се жени предизвика истинска сензация. 66-годишния държавен глава на Русия открай време провокира любопитството на цялата общественост с въпроса, коя е дамата до него. Мистериозната тъмнокоса красавица, чието присъствие е било забелязвано само в много редки случаи е обект на безкрайна поредица слухове. От години се говори, че президентът има таен брак с гимнастичката Алина Кабаева, която дори му е родила две деца. Никой от тях не коментира този въпрос.

Или поне не говореше по темата до вчера.

На журналистически въпрос, дали смята скоро да се ожени отново, Владимир Путин призна „Като почтен мъж все някога ще трябва да го направя, не мислите ли?“. С което предизвика абсолютна сензация. За съжаление държавният глава отказа да даде подробности коя е дамата до него, но в крайна сметка изказването му беше достатъчно многозначно, за да могат гражданите на Русия да си направят изводите.

И докато Владимир Путин несъмнено вече мисли за брак с прекрасната Алина, то дъщеря му Екатерина се разведе и то без много шум. По-малката дъщеря на президента сложи край на брака си с Кирил Шамалов, за огромна изненада на мнозина. От връзката между двамата нямаше деца, така че президентът засега не може да се похвали с внуци от нея. За сметка на това, по-голямата му дъщеря — Маша е омъжена за холандски бизнесмен и както се говори двойката вече има две деца, които живеят и учат в Русия. А дядо им ги вижда доста често.

Владимир Путин си призна за Алина Кабаева сн. Уикипедия

Владимир Путин си призна за Алина Кабаева сн. Уикипедия

Путин се разведе през 2013 година със съпругата си Людмила, която само две години по-късно се омъжи втори път. И то за един от най-приближените му хора. Горе-долу по същото време се заговори, че руския президент има връзка с Алина Кабаева и тя дори му родила две деца. Що се отнася до сватбата –  явно не е далеч денят,  в който новата първа дама на Русия ще застане официално до съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар