Стигна ли Вихра дъното, като си показа прелестите? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Волно или не, на фотоса, където Вихра позира по бански, се вижда разголената й гръд и дори част от зърното

Вихра

И Вихра разголи гръд

Манията на Вихра по социалните мрежи тези дни е по-силна отвсякога. Неслучайно Иван Христов често я упреква в медиите, че личният й живот е постоянно достояние на Фейсбук.

Припомняме, че водещата на „Споделено с Вихра” публикува снимка от морето във фенската страница на предаването. На пръв поглед снимката е съвсем невинна, но неочаквано се превърна в едно от най-скандалните неща през последните дни.

Волно или не, на фотоса, където Вихра позира по бански, се вижда разголената й гръд и дори част от зърното. Бившата отчаяна съпруга, чиито имидж бе на скромна и добросъвестна зарязана жена, прояви доста агресивно поведение с тази снимка.

„Безкрайно обичам морето”, невинно е написала Вихра в коментар под фотото, което наведе на мисълта, че гърдата й неволно се е показала през банския. Според други обаче всичко е добре скроен пиар от нейна страна, за да привлече вниманието на медии и фенове.

„Вихра в началото будеше разбиране и съчувствие заради това, което й причини Иван. Но малко по малко започна и тя да си показва рогата. Как може да се разголва така във Фейсбук и да пада толкова ниско?!”, възмущават се интернет потребители на волната й изцепка.

Други пък са още по-драстични в коментарите, като припомнят аферата й с женен мъж и са категорични, че с тази снимка Вихра е стигнала дъното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар