ЗЛОБА! Виж как СЪСИПАХА Вихра във Фейсбук!

Гласувайте за статията

Вихра се израдва на ниския рейтинг на „Споделено с Кали”, фенове я нападнаха, че била злобна и болна за внимание

Вихра

Вихра се израдва на ниския рейтинг на „Споделено с Кали”

Вихра Петрова бе засипана от хорска злоба на личната си страница във Фейсбук, след като публикува линк към статия относно ниския рейтинг на „Споделено с Кали”. „Леле боже, какво се случва… и аз се развеждах?”, е коментирала Вихра под жълтата статия, в която се твърди, че на Кали й било трудно да води предаването заради раздялата й с Антон Краус.

Коментарът й предизвика вълна от недоволство и фенове на страницата й изведнъж се обърнаха срещу нея.

„Вихра, не спряхте да се излагате с вашата злоба”, пише дори администраторът на фен страницата „Споделено с Кали”.

Фенове скочиха на Вихра именно заради злорадстването по адрес на предаването и ниския рейтинг.

„Какво ти пречи ниският рейтинг на Кали? Да не би Камелия да е тръгнала да го прави с нея? Или с теб? Какво ми се вайкаш, че жълтата преса те говорела, та ти нон стоп всеки ден я предизвикваш. Сигурно още не си станала от леглото и преглеждаш дали не са написали нещо за теб. За внимание си болна, личи ти! Остави „Споделено с Кали”, него поне го има, а теб къде те има? С това поведение ме навяваш (а и не само мен) на мисълта, че пируваш, заради ниския рейтинг на предаването. Жълтурка! По-зле си от тях дори”, избухна интернет потребителка на стената на Вихра.

С думите си тя буквално съсипа Отчаяната съпруга, която замлъкна и повече не написа нищо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ЗЛОБА! Виж как СЪСИПАХА Вихра във Фейсбук!”

 1. sia

  окт. 31. 2012

  вихра, сигурна съм, че щателно си четеш именцето във всички подобни статии, които генерираш през профила си във фейсбук. Та искам да знаеш, че ти говоря от името на цяла компания млади майки, които без да искаме ежедневно се натъкваме на смешните ти напъни да присъстваш в публичното пространство. Напомням ти, че трябва да си благодарна за всяка глътка въздух, която си поела в близост до явно по-свестния от теб баща на детето ти. Възползвала си се от пиянския му период, за да ти направи дете и да останеш в София… Всичко, което имаш като стандарт е единствено благодарение на събирането и разделянето ти с Иван. Жадуваме да изчезнеш от полезрението ни и вярваме, че щом дъщеря ти навърши опрделената от закна мъзраст сама ще се откаже от фаливата си майка и ще осъзнане, че и тя е станала жертва на несретните ти напъни да се правиш на публична личност и фалша ти. Тогава и жилището ти ще бъде отнет, а Кузов едва ли ще те приюти…
  Това, че имитираш Мадона и припознаваш майчинството ти с нейнот е толкова нелепо, колкото и опитите ти да бъдеш позитивна.
  Дерзай – това гарантира все по малко фенове и да се надяваме – все по-бърза забрава

  Reply to this comment

Добавете коментар