Вихра Петрова подигра ВИП Брадър: ВИП мизерници! (За Ирина ли говори?)

Вихра Петрова подигра ВИП Брадър: ВИП мизерници! (За Ирина ли говори?)
5 (100%) 1 vote

Вихра Петрова не подмина участието на любовницата на мъжа й във ВИП Брадър

Вихра Петрова не пропусна да унижи жената, която я раздели с Иван

Вихра Петрова се подигра жестоко на ВИП Брадър. И в частност на Ирина Тенчева – жената, която я раздели с мъжа й Иван. В блога на Вихра беше публикувана статия, озаглавена „ВИП мизерници“. Както се разбира от заглавието, материалът се изказва не особено ласкаво за обитателите на Къщата този сезон.

Вихра Петрова унижи жестоко Ирина

Вихра Петрова унижи жестоко Ирина

А частта за Тенчева е повече от показателна. „Ирина всъщност се оказа най-мразения съквартирант влизал някога в това предаване. Повярвайте много усилия положих да открия някой хубав коментар за нея. Ако знаете колко пот и нерви изхабих, за да стигна поне до нещо мнооого мъничко положително и успях. Намерих един хубав коментар за нея. Беше нещо от рода на „ На мама гордостта. Давай все така. Хвани и този продуцент. И на него дете ще родиш”. Замисляйки се за това от къде и какво знам за нея, предвид факта, че вече е била нечия любовница, не пречи да намери друг.“.

Повече от ясно е, че язвителните думи се отнасят за връзката на Иван с Ирина, по времето, в което той все още беше женен за Вихра. Факт, който не спря уж най-добрата майка.

Самата Вихра ясно заяви, че не е тя автор на статията за ВИП мизерниците и е гледала само един епизод от шоуто. Обаче фактът, че е позволила подобна статия да се появи в нейния блог, говори повече от ясно за отношението й към съквартирантите. И в частност към Ирина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Вихра Петрова подигра ВИП Брадър: ВИП мизерници! (За Ирина ли говори?)”

 1. lele

  окт. 26. 2016

  абе ако я бяха извикали за 100 бона, опулената Фихра щеше да се счупи краката да ходи, ама ай сега гроздето кисело. И стига вече се е вглеждала в живота на Иван , не го ли преболедува вече. Каквата Ирина, такава и Фихра. точка!!!!!!!

  Reply to this comment
 2. Zlatena

  окт. 27. 2016

  Урина Тенчева- Ирина е най злобното чудовище в България

  Reply to this comment

Добавете коментар