Вихра Петрова пак изсъска: Ирина само имитира, че е ВИП (Как я наредиха с Миглена?)

Вихра Петрова отново не пропусна възможността да захапе публично Ирина Тенчева.

Покрай участието и триумфа на Миглена Ангелова се разбра, че двете с Вихра Петрова още са си първи дружки. А, както знаем, нищо не съюзява две жени така, както омразата към трета. В този случай това е Ирина Тенчева. И двете имат поводи да я мразят и намират всевъзможни удобни случаи, за да я захапят директно или индиректно.

Отдавна Вихра Петрова изрази мнението си, че нейната приятелка Меги е най-достойната за победата.  След това и зрителите застанаха на нейна страна и така мадам „Искрено и лично“ успя да триумфира над „интелектуалците“. Сред тях със златни букви записа името си Ирина Тенчева. После започна една размяна на реплики и обиди. Нейната кулминация е интервюто на „отчаяната съпруга“ и Ангелова.

Любимата звезда на България не пропусна да блесне с острия си език. От въпросите и констатациите на Вихра пък става ясно, че тя застава плътно зад всяка нейна дума. Така се стигна до извода, че Миглена е била единственият ВИП в Къщата. Всички други пък , в това число и Ирина, са един просто „випоимитатори“.

Ангелова е категорична, че победата й се дължи на желанието на българите да покажат, че вече им е омръзнало от задкулисни игри, манипулации и интриги. Тя споделя, че короната й на победител не тежи, а задължава. Затова се опитва всячески да благодари за всички, които са я подкрепили. А Вихра Петрова се опитва с всеки свои въпрос да намекне колко е уникална победата на приятелката й и как зад нея стои половин България.

Желанието за възмездие, обаче, не спира до тук.

Тя не пропуска да подчертае изявеното и завидно чувство за самоконтрол, с което Меги е блеснала в това „гнездо на оси“. Победителката от ВИП Брадър пък с насмешка отсече, че никой в Къщата не е успял да я жегне. Това се дължи на факта, че сърцето й е достатъчно „образовано“, а съквартирантите й – прекалено „предвидими“. И тогава идва ред на кулминацията на възвеличаването на Миглена с цел потъпкване на егото на Ирина Тенчева.

Вихра Петрова определено не пести суперлативи по адрес на приятелката си и освен че я нарича с вече станалото нарицателно за нея „Желязната лейди“, цитира няколко фрази на истинската дама зад този образ Маргарет Тачър, четкайки Миглена, че първоначално ги е приела за нейни уми. Сравнява и с и Опра Уинфри и е категорична, че Ангелова може да спечели и „Сървайвър“.

Вихра Петрова и Миглена отново наредиха ВИП-овете
Вихра Петрова и Миглена отново наредиха ВИП-овете

Победителката от ВИП Брадър не отговаря еднозначно дали би се включила в политиката и да стане родната Желязна лейди, но пък Вихра Петрова я провокира за пореден път да затапи групичката на Ирина Тенчева. Меги отвърща с думите, че интелектуалците са я разочаровали най-много с нежеланието си да мислят, както и с готовността си „да пообършем помийката, с която са ни заляли и да си дружим“, предава vihrapetrova.com.

Приятелството им е дългогодишно
Приятелството им е дългогодишно
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.